Moda

2022 Yazında Her Yerde Olacak Moda Trendleri

0
(0)

Düşük Bel Pantolonlar

Yüksek belli kotlar gardıroplarımızda uzun süredir yerini koruyor olabilir. Ama bu sezon düşük beller her yerde. Görünümü tamamlamak ve Y2k modasına göz kırpmak için üstüne crop giyin ve gözleri üzerinize çevirin.

Pileli Etek

Bu etekler tenis eteklerini anımsatıyor. Kısa olanların yanında midi olanlara da bir şans verin. Baskılı, düz renkli, monokrom veya örgü… Tarzınıza en yakın olanı seçin ve son kullanma tarihi olmayan bu trendi gardırobunuza ekleyin.

Akışkan Metal

Bu trend ışıltıya çok daha incelikli ve çağdaş bir yaklaşım sunuyor. Ağırlıklı olarak altın ve gümüş renklerinden oluşan bu kumaşlar parlak bir rüya gibi vücudunuzun etrafında erimiş bir metal hissi uyandırıyor. Metalik tonları nötr tonlarla da karıştırarak günlük bir kullanım da sağlayabilirsiniz.

Süper Şeffaf

İki yıldır eşofmanlarımızı giydikten sonra belki bu yaz trend olan süper transparan kumaşlara geçmenin zamanı gelmiştir. Tabii kırmızı halıyla bir randevunuz yoksa bu kumaşları büstiyer veya bisiklet şortlarıyla birleştirerek daha spor ve gündelik hale getirebilirsiniz.

Ultra Mini

Pileli etekler bu sezon midi olabilir ama diğerleri ekstra kısalıyor. Bunlar 90’ların süper modellerinin giymekten gurur duyduğu etekler. Siz de bu trende ayak uydurup dolabınızı süper mini düşük bel eteklerle renklendirebilirsiniz.

Beyaz Takım

Bel kuşakları ya da cesur omuzlarla süslenmiş bu takımlarla işte veya özel bir davette gözleri üzerinize çevirin.

Vücudu çevreleyen İpler

Askılar ve ipler bu sezon vücudunuzda adeta dans edecek. İster omuzları ve dekoltesi boyunca çoklu askılar olsun, ister karın üzerinden çapraz şekilde geçen pantolon ipleri olsun bu sezon onlar çok moda. Bilekten bağcıklı sandaletleri kullanarak da görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Triko

Triko bariz nedenlerden dolayı nadir bir yaz trendi ama bu sezon farklı. Üstler, yelekler, pantolonlar ve hatta çantalarda gördüğümüz tığ işi örmeler pırıltı kazandı. İster sahilde ister şehirde randevu gecenize gidiyor olun bu trendi mutlaka deneyin .

Cut Out detaylar

Evet birkaç sezondur aramızdalar ama öyle görünüyor ki daha uzun süre aramızda kalacaklar. Farklı yerlerdeki dekolteleriyle cut out elbise veya üstler sizi çok seksi gösterecek.

Puan verin!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0